(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada farmatsevtika yo‘nalishi talabalari uchun ingliz tilini mustaqil o‘rganishning innovatsion metodikasi tadqiq etiladi. Bu metod farmatsevtika talabalari ingliz tilini mustaqil o‘rganishda duch keladigan o‘quv materiallarini tanlash va olingan bilimlarni mustahkamlash muammolarini yechishga qaratilgan. Ushbu metod ikki bosqichdan iborat bo‘lib, YouTube orqali vizual ma’lumot olish va generativ sun’iy intellekt yordamida interaktiv mustahkamlashni o‘z ichiga oladi. Bu nafaqat til o‘rganish samaradorligini oshiradi, balki talabaning tanqidiy fikrlashini rivojlantirishga va o‘z bilimini mustahkamlashiga yordam beradi.