(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada raqamli ta’lim muhitida zamonaviy o‘qitish metodlarining samaradorligi tahlil qilinadi. Raqamli texnologiyalar, interaktiv dars usullari hamda innovatsion pedagogik yondashuvlarning ta’lim sifatiga ta’siri o‘rganiladi. Tadqiqot jarayonida o‘qituvchilar va talabalar o‘rtasida so‘rovnomalar o‘tkazilib, natijalar statistik usullar yordamida tahlil qilindi. Tadqiqot natijalari asosida raqamli ta’lim jarayonini yanada samarali tashkil etish bo‘yicha tavsiyalar ishlab chiqildi