(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
ushbu maqolada yosh voleybolchilarni jismoniy tayyorgarligini oshirishda va ularni har tamonlama etuk qilib tarbiyalashda xarakatli o`yinlarning ahamiyatiga alohida e’tibor qaratilgan