(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
mazkur maqolada yosh voleybolchilarni tezkorlik sifatini tarbiyalash yo‘llari, o‘ziga xos tamonlari va uning ahamiyati to‘grisidagi ma’lumotlar batafsil yoritib berilgan