(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy ta’lim texnologiyalarining ta’lim sifati va samaradorligini oshirishdagi o‘rni tahlil qilinadi. Xususan, raqamli platformalar, interaktiv metodlar hamda masofaviy ta’lim imkoniyatlari orqali o‘quv jarayonini individuallashtirish, talabalarning mustaqil fikrlashini rivojlantirish va nazorat tizimini takomillashtirish masalalari yoritiladi. Shuningdek, innovatsion yondashuvlarning pedagogik jarayonga ta’siri va ularning amaliy ahamiyati asoslab beriladi.