(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada rahbar-kadrlarning soft-kompetensiyalarini rivojlantirish muammosi zamonaviy pedagogik va boshqaruv nazariyalari asosida tahlil qilinadi. Soft kompetensiyalarning mohiyati, ularni rivojlantirish tuzilmasi, asosiy komponentlari hamda boshqaruv faoliyatidagi funksional ahamiyati ilmiy-nazariy jihatdan asoslab beriladi. Tadqiqot natijalari rahbar kadrlarni tayyorlash va malaka oshirish tizimini takomillashtirishda muhim ahamiyat kasb etadi