(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada Dalton va Avogadro qonunlarini o’qitishda fizika va kimyo fanlarini integratsiyalashning ahamiyati muhokama qilinadi. Ushbu gaz qonunlarining fizik va kimyoviy mohiyati yoritiladi va ularni talabalarga tushuntirish uchun fanlararo aloqalardan foydalanishning samaradorligi asoslanadi. Shuningdek, maqolada integratsiyalashgan yondashuv talabalarning ilmiy fikrlash va mantiqiy fikrlash ko’nikmalarini qanday rivojlantirishi mumkinligi ta’kidlangan.