(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqola texnika oliy ta’lim tаlаbаlаrini mutaxassislik fanlarini mustаqil o‘rgаnishi, izlаnishi, muаmmolаrni mustаqil yechа olishlаri uchun аmаliy kаsbiy fаoliyatlаrigа yo‘nаltirilgаn innivatsiyon yondashuv asosida fаol metodlаrni qo‘llаshga yaxshi sаmаrа berаdi.