(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada ta’lim jarayonida zamonaviy yondashuvlar asosida o‘quvchilarga milliy va umummadaniy kompetensiyalarni singdirish, badiiy asarlar orqali milliy Qadriyatlar hamda milliy tafakkurni shakllantirish metod va usullari haqida so‘z boradi.