(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich ta’limda STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) ta’limining nazariy jihatlari o‘rganilgan. Tadqiqotda STEM pedagogikasi, psixologik asoslar, loyiha asosida o‘rganish va integratsiyalashgan fan yondashuvlari tahlil qilinadi. Shuningdek, O‘zbekiston sharoitida STEM ta’limini tatbiq etishning afzalliklari va pedagogik tavsiyalari keltirilgan. Maqola bolalarning tanqidiy fikrlash, ijodiy yondashuv va amaliy ko‘nikmalarini rivojlantirishga qaratilgan.