(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur ilmiy maqolada yuqori malakali gimnastlarni tayyorlashning ko‘p yillik konsepsiyasi tashkiliy, dasturiy-metodik asoslar va jarayonning moddiy-texnik ta’minotining birligi hamda maxsus vosita va metodlardan tizimli hamda kompleks foydalanish, shuningdek pedagogik va tibbiy-biologik nazorat qilishda nazariy hamda amaliy tavssiyalar berilgan