(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada huquqiy islohotlar jarayonida akademik tadqiqotlarning o‘rni, ularning samaradorligini oshirish omillari hamda ilmiy natijalarni amaliyotga joriy etish yo‘llari tahlil qilinadi.