(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada davlat boshqaruvi tizimida ishlab chiqilayotgan ilmiy-huquqiy tavsiyalarni amaliyotga joriy etish jarayonida yuzaga kelayotgan institutsional muammolar yuridik tahlil qilinadi