(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur ilmiy maqolada ilmiy tadqiqot natijalarini tijoratlashtirishning nazariy asoslari, innovatsion faoliyatning zamonaviy shakllari (startaplar, texnologiyalar transferi, ilmiy ishlanmalarni ishlab chiqarishga joriy etish), mavjud tizimli muammolar hamda ularni bartaraf etishga qaratilgan aniq taklif va еchimlar kompleks yondashuv asosida tahlil qilinadi