(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada muzey kolleksiyalari va ashyolarni milliy muzey fondining elektron katalogiga kiritish masalalari, raqamlashtirishning afzalliklari haqida ma’lumotlar berilgan. Bulardan tashqari fondlarni raqamlashtirishga oid muammo va istiqbolli rejalar haqida bir nechta takliflar kiritilgan.