(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada o‘zbek mumtoz adabiyotining yirik vakili Boborahim Mashrab hayoti va ijodini umumta’lim maktablarida o‘qitishda innovatsion dars shakllaridan foydalanishning o‘quvchilar mustaqil, ijodiy, kreativ fikrlash qobiliyatini rivojlantirishdagi o‘rni va ahamiyati muammosi shaxsiy tajribalar asosida yoritilgan.