(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolao‘smir yoshdagi qizlardagi kommunikativ ko‘nikmalarni rivojlantirishning asosiy xususiyatlari, ularning ahamiyati haqida so‘z borad. Bundan tashqa, ushbu masalada soha olimlarining fikr-mulohazalari kiritilgan. Maqolada keltirilgan fikr-mulohazalardan maktabta’limida dars jarayonida foydalanish mumkin.