(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada yoshlarda sog‘lom oila munosa-batlarini vujudga keltirishda jadidlarning g‘oyalari va undan ko‘zlagan maqsadlari ochib berilgan. Shuningdek, Abdulla Avloniy, Abdurauf Fitrat, Hoji Muin kabi namoyondalarning o‘g‘il va qiz bolalarning qanday ta’lim-tarbiya olishi haqidagi g‘oyalari aks etgan.