(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada Buxoro davlat texnika universitetida faoliyat yuritayotgan olima ayollarning ilmiy-pedagogik faoliyati, ilmiy yutuqlari hamda jamoatchilik ishlaridagi faolligi yoritilgan. Ularning texnika, pedagogika va ijtimoiy-gumanitar yo‘nalishlardagi tadqiqotlari, yosh avlodni tarbiyalashdagi o‘rni va ayollarning ilm-fan rivojidagi ahamiyati tahlil qilingan.