(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Ushbu maqolada Zahiriddin Muhammad Boburning sarkardalik mahorati va harbiy-strategik qarashlari tarixiy manbalar asosida tahlil qilinadi. Boburning harbiy tafakkuri, jangovar tajribasi, qo‘shin boshqaruvi hamda strategik qarorlar qabul qilishdagi yondashuvlari yoritiladi.