(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Maqolada bo‘lajak kasb ta’limi o‘qituvchilarida kasbiy identifikatsiya jarayonining o‘rganishga ta’lim muhiti, pedagogik muloqot, psixologik qo‘llab-quvvatlash xizmatlari va mentorlik ta’siri ilmiy asosda tahlil qilinib, kasbiy identifikatsiyaning texnika mexanizmlari sifatida motivatsiya, anglash, refleksiya, o‘z-o‘zini boshqarish va shaxsiy-kasbiy moddalarning sifati yoritiladi.