(untitled) (Universal xalqaro ilmiy jurnal, 2026)
Mazkur maqolada zamonaviy ta’lim tizimida raqamli texnologiyalarni joriy etish jarayonida sun’iy intellekt asosida chet tillarini o‘qitish masalalari hamda ta’lim sifati bilan bog‘liq muammolar ilmiy jihatdan tahlil qilinadi. Tadqiqotda sun’iy intellekt texnologiyalarining o‘quv jarayoniga integratsiyalashuvi, ularning didaktik imkoniyatlari hamda o‘quvchilarning til o‘rganish jarayonidagi faolligini oshirishdagi roli yoritilgan.